Actualiteiten

SMEG en Disney werken samen

Introductie Mickey Mouse koelkasten

In navolging van eerdere samenwerkingen met Dolce & Gabbana, Mini en Veuve Cliquot en vele anderen, heeft SMEG dit keer samengewerkt met Disney. Om de speciale aard van de partnerschap te vieren, zullen er in totaal slechts 90 koelkasten worden gemaakt voor de limited edition-collectie. 

smeerDe FAB28-koelkast van SMEG is tot leven gebracht door een originele tekening met het bekendste karakter van Disney, Mickey Mouse, die dit jaar zijn 90-jarig jubileum viert. Op de Woonbeurs stond deze speciale koelkast al te pronken en gingen veel bezoekers met hem op de foto. 

De 90 limited edition FAB28RDMM3 koelkasten, met een 'True Original'-schets van Mickey, waar Mickey speels reikt naar de handgreep van de koelkast. Er worden 90 koelkasten geproduceerd, een voor elk jaar sinds het debuut van Mickey in 1928. 

De FAB28 is één van het meest herkenbare ontwerp van SMEG. Met de rondingen en het op de jaren 50 geïnspireerde design. Het interieur is voorzien van verstelbare glazen planken, chromen rekken, metalen wijnrekken, ledstrip-verlichting, een ijscompartiment en een Life Plus-lade, die groenten langer vers houdt. Elke FAB28 levert een totale brutocapaciteit van 281L en biedt een energieniveau van A +++. Bovendien heeft SMEG onlangs alle FAB-koelkasten geüpgraded met een metalen achterkant. 

Verkoopprijs FAB28RDMM3 €2299,-
  
   
  
  

Bij de voorplaat:
De integral inductie kookplaat afzuiging van Airo design zijn geluidarm doordat de motor onder de plint wordt gezet. Airo design heeft voor deze afzuigen speciale plint plasmafilters opdat u geen bouwkundige ingrepen hoeft uit te voeren bij een eiland opstelling.