Actualiteiten

Showroom Siemens Home Appliances in inspiratiehuis 20|20 vernieuwd

Steeds meer huishoudens zijn ‘connected’. Siemens Home Appliances speelt in op deze trend en focust zich dan ook op connected producten en diensten die ervoor zorgen dat het huishouden vlekkeloos verloopt dankzij slimme technologie, digitalisering en design. Deze uitgangspunten staan centraal in de vernieuwde state-of-the-art showroom van Siemens in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp.

siemens
Connected Living Een belangrijke rol bij het kiezen van een nieuwe keuken is het zelf kunnen ervaren van de apparaten. De nieuwe showroom van Siemens speelt daar goed op in. De showroom is namelijk zo ingericht dat de consument de apparaten zelf kan uitproberen. Zo kunnen bezoekers ‘connected living’ écht ervaren; of het nu gaat om inbouw- of vrijstaande keukenapparatuur of wasmachines en wasdrogers.

De ruimtes in de showroom zijn een realistische weerspiegeling van woonsituaties, uiteraard voorzien van de meest recente innovaties. De bezoeker heeft de mogelijkheid om via de smartphone verbinding te maken met de Home-Connect app om zo de Siemens apparaten zelf te besturen. Daarnaast kan de consument ook andere functionaliteiten van het connectivity-systeem uitproberen, zoals bijvoorbeeld het bedienen van licht en geluid. Uiteraard is er altijd iemand beschikbaar voor advies en meer informatie.

Alle innovaties op het gebied van inbouwapparatuur zijn te beleven in de nieuwe 600m2 showroom. Op zoek naar apparatuur om te koken, te bakken, te koelen of te wassen? Alles is uit te proberen in de nieuwe showroom.

Bij de voorplaat:
De integral inductie kookplaat afzuiging van Airo design zijn geluidarm doordat de motor onder de plint wordt gezet. Airo design heeft voor deze afzuigen speciale plint plasmafilters opdat u geen bouwkundige ingrepen hoeft uit te voeren bij een eiland opstelling.