Decamacs een antwoord op naadloos keukenblad

‘Zo naadloos mogelijk’ dat zijn tegenwoordig niet alleen de wensen van consumenten, maar ook van de retailer die elke verkochte keuken zo mooi mogelijk wil afleveren. Steeds vaker zien we (en gelukkig maar) retailers die er alles aan doen om mooie keukens willen verkopen. Het zogenoemde “dozenschuiven” komt natuurlijk nog wel voor, maar verliest in animo. Eén van de producten die hierin belangrijk zijn, zijn werkbladen en daarin is Decamacs een uitkomst.

decamacsDecamacs solid surface werkbladen worden in Nederland geproduceerd en verkocht door Budeca BV van Dirk Jan Buunk. Decamacs heeft het materiaal solid surface als niche product weer op de kaart gezet en weer als nieuw onder de aandacht van de retailer en consument gebracht. Bij Decamacs behoren de zogenaamde “faalkosten” tot de verleden tijd, want het Decamacs solid surface materiaal is geheel aan te passen aan de wensen van de consument voor en na de montage. De Decamacs solid surface werkbladen worden namelijk geheel naadloos verlijmd opgeleverd. ‘Hiervoor leiden wij monteurs en verkooppersoneel op om het product op de juiste wijze te kunnen verkopen en te monteren’, aldus Dirk Jan Buunk. ‘De verkoop loopt dan ook erg goed en worden er door de keukenzaken goede marges mee behaald.’

Hittebestendig
Hittebestendig spoelbakken met metalen bodems in de uitvoeringen roestvrijstaal, wit en zwart. Deze nieuwe spoelbakken hebben een hittebestendigheid tot 300°C en zijn daarmee ideaal in de toepassing van kokendwaterkranen, alsmede voor het afgieten van heet water. Buunk: ‘Deze nieuwe spoelbakken hebben wij samen met de fabrikant ontwikkeld om nog beter bestand te zijn tegen onnodige schade die veroorzaakt kan worden door het gebruik van kokende waterkranen. Voorkomen is beter dan later te moeten herstellen.’ De nieuwe solid surface spoelbakken met metalen bodems kunnen in alle Himacs- en Corian-kleuren worden geproduceerd. Ook is er een Blackline-uitvoering, een geheel ronde spoelbak met metalen bodem in de drie uitvoeringen leverbaar. De nieuwe Decamacs solid surface spoelbakken hebben standaard een radius van 10mm hoeken en een diepte van 205mm. ‘Daarmee  bieden wij de beste oplossing in de-sign en functionaliteit’, aldus Buunk. Deze bakken zijn zowel voor Decamacs, als ook los te verkrijgen, waardoor de retailer samen met hun eigen verwerkers mooie combinaties kunnen maken.

Kies voor een naadloos werkblad 
De nieuwe Decamacs brochure kan men downloaden op de website www.decamacs.nl waarin alle nuttige informatie omtrent solid surface werkbladen te vinden zijn. In deze nieuwe brochure staat dan ook met recht “Het bijzondere maakt het verschil”, want met Decamacs solid surface werkbladen kan de retailer het verschil maken in de keukenmarkt. Decamacs is een solid surface materiaal welke bestaat uit zuiver acryl met natuurlijke mineralen zoals aluminium, welke vrij komt bij de ontginning van bauxiet. De samenstelling is te vergelijken met een composiet werkblad. Juist de hoeveelheid aluminium die in het materiaal aanwezig is, maakt het werkblad zo hard als steen. Door de verlijming met dezelfde kleur lijm als het werkblad, kan men ieder gewenste breedte en lengte naadloos realiseren. 

‘Doordat het product altijd te vermaken en te herstellen is, voorkomt men onnodige faalkosten. Misschien in de aanschaf en montage is Decamacs iets duurder dan een stenen blad maar na montage zien wij meteen een tevreden consument. Deze USP’s zijn voor ons het belangrijkste, want we weten allemaal heel erg goed dat service in keukenland doorslaggevend is voor succes en voortbestaan’, aldus Buunk. 

Decamacs is duurzaam
Decamacs solid surface-werkbladen zijn duurzaam en altijd weer als nieuw te herstellen. Het materiaal is krasbestendig en mocht er toch onverwachts diepere krassen of beschadigingen zijn ontstaan, kunnen wij deze vrijwel altijd weer als nieuw herstellen, zodat men levenslang kan genieten van het Decamacs-werkblad. Het materiaal is watervast, niet poreus en bestand tegen alle normale huishoudmiddelen, eenvoudig schoon te maken en daarmee gemakkelijk in onderhoud. Decamacs solid surface werkbladen zijn vanaf 12mm in iedere gewenste dikte, lengte en breedte geheel naadloos leverbaar. ‘Voor de inbouw van kookplaten hebben wij een eigen techniek ontwikkeld, om hitte nog sneller af te laten voeren. Zelfs vrij hangende bargedeeltes kunnen wij in ieder gewenste afmeting realiseren. ‘Standaard leveren wij onze werkbladen 55mm omgezet, zodat ook de onderkant netjes en glad is afgewerkt. Voor leveringen in hoogbouw en projecten leveren wij de werkbladen probleemloos in delen, via de aanwezige lift naar de gewenste verdieping en verlijmen alle delen op locatie naadloos aan elkaar. Wij leveren en monteren dan ook door geheel Nederland, kennen korte levertijden en zijn flexibel in productie en montage’, aldus Buunk. 

Decamacs kernassortiment
Decamacs biedt een interessant kernassortiment, waarin de “samples” in de maat 220x220mm worden gepresenteerd. Deze nieuwe collectie is opgebouwd in white colors, betonlook, stonelook en marmerlook en biedt Decamacs hiermee een goed alternatief op stenen bladen. De kleursamples worden in een mooie presentatiedoos aangeboden met de  slogan “Kies voor een naadloos werkblad”.

15 jaar garantie
Omdat het materiaal sterk is en duurzaamheid biedt, zit het met de garantie wel goed. Decamacs Natural Acryl Stone werkbladen worden geleverd met 15 jaar fabrieksgarantie, mits de montage vakkundig is uitgevoerd door een erkende monteur. Decamacs kan gecombineerd worden met vrijwel elk materiaal en de combinatiemogelijkheden qua kleur en design zijn eindeloos. Van strak wit tot levendig industrieel.

Bij de voorplaat:
De integral inductie kookplaat afzuiging van Airo design zijn geluidarm doordat de motor onder de plint wordt gezet. Airo design heeft voor deze afzuigen speciale plint plasmafilters opdat u geen bouwkundige ingrepen hoeft uit te voeren bij een eiland opstelling.