Noviteiten

Wijnklimaatkasten Boretti

Boretti’s vier nieuwe wijnklimaatkasten, volgens Boretti de beste zorg voor goede wijnen. Dankzij isolatieglasdeuren, met UV-protectie en vibratiedemper bevindt de wijn zich in een klimaat waar hij het liefst vertoeft en blijven smaak en aroma’s optimaal beschermd. Met twee temperatuurzones is deze kast in te delen zoals de gebruiker hem wil indelen. De wijnklimaatkasten bieden ruimte aan 42 wijnflessen. Dankzij de indeling met houten flessendragers kunnen ook afwijkende flesformaten goed worden opgeslagen in de klimaatkast met energieklasse A.
   
  

SMEG 50’s retrostijl broodrooster voor vier boterhammen

Met de nieuwe SMEG-broodrooster is het mogelijk vier sneetjes brood tegelijk in te voegen, waarbij deze broodrooster zelf ingesteld kan worden. Van ultra-crunchy tot zachtere plakjes, en dankzij de zes bruinings-niveaus en drie vooraf ingestelde programma's voor opwarmen, ontdooien en bagels, is deze broodrooster individueel in te stellen.
De broodrooster is beschikbaar in wit, zwart, rood, chroom, maar ook in crème, pastelblauw, pastelgroen en roze voor de welbekende vintagelook.
Deze broodrooster kent een vermogen van 2000 W,  twee onafhankelijke bedieningspanelen, 4 ruime sleuven (elk 36 mm) en slice centreringstechnologie met een automatische pop-up indien het roosteren is voltooid. Dankzij de twee verwijderbare roestvrijstalen kruimel trays is het bovendien eenvoudig om zowel het apparaat als het aanrecht volledig te reinigen na gebruik.

    

Bij de voorplaat:
De integral inductie kookplaat afzuiging van Airo design zijn geluidarm doordat de motor onder de plint wordt gezet. Airo design heeft voor deze afzuigen speciale plint plasmafilters opdat u geen bouwkundige ingrepen hoeft uit te voeren bij een eiland opstelling.