Noviteiten

Drie nieuwe vaatwassers Küppersbusch

Küppersbusch heeft drie nieuwe vaatwassers in zijn assortiment. De apparaten hebben energieklasse A++ en bieden ruimte aan 14 standaardcouverts en kennen een geluidsniveau van 42 decibel. Door de nieuwe touchcontrol-bediening zijn deze vaatwassers gemakkelijker te bedienen en schoon te houden.

Het model Profession+ G 6850.0 is voorzien van BrightLight, een zuinige led-binnenverlichting die in de bovenrand van de deur zit. Bij het openen van de deur wordt de binnenruimte van de vaatwasser verlicht. De touch to open-functie van dit model zorgt ervoor dat de deur na een lichte aanraking vanzelf opengaat. Gebruikers kunnen de deur ook openen door deze even met hun elleboog of heup aan te raken – wat heel praktisch is als ze hun handen vol hebben of vingerafdrukken op het keukenfront willen voorkomen. Bovendien heeft dit apparaat een nachtprogramma, dat een geluidsniveau van slechts 39 decibel heeft.
De GX 6550.0 is met een breedte van 60 cm en een hoogte van 86,5 cm een 'extra large' vaatwasser. Hij is uitermate geschikt voor hele grote serviesstukken. De modellen GX 6550.0 en G 6550.0 hebben bovendien een flexibel frontpaneel, die ervoor zorgt dat de onderzijde van het deurpaneel niet tegen de plint van de keuken stoot – ook bij een lage plint of een hoog ingebouwde vaatwasser. Het frontpaneel wordt aan het scharnier bevestigd, waardoor de deur bij het openen naar boven schuift.

Bij de voorplaat:
De integral inductie kookplaat afzuiging van Airo design zijn geluidarm doordat de motor onder de plint wordt gezet. Airo design heeft voor deze afzuigen speciale plint plasmafilters opdat u geen bouwkundige ingrepen hoeft uit te voeren bij een eiland opstelling.